Loading
 • Vælg model
 • Vælg motor og farve
 • Tilvalg
 • Resumé

IONIQ 5

Vælg udstyrsvariant

Bemærk: Leveringstiden på din bil afhænger af de valg, som du foretager. Tal med din forhandler vedr. en mere præcis leveringstid på netop din bil.

 1. Hyundai IONIQ 5
  Kontant fra 319.995 kr
  Privatleasing fra 3.795 kr /md.

  Highlights:

  • 19" alufælge
  • Adaptiv fartpilot 
  • Aktiv blindvinkel-sensor
  Udstyr
  6:4 splitbagsæde
  7 airbags inkl. centerairbag
  12 volts-udtag foran
  12.3” touchskærm
  19” alufælge
  Adaptiv fartpilot med Stop & Go
  Advarsel for glemte passagerer i bag (uden sensor)
  Aktiv blindvinkel-sensor
  Armlæn foran
  Armlæn i bag med kopholder
  Apple CarPlayTM og Android AutoTM (ikke trådløs)*
  Autolight
  Automatisk nedblændeligt bakspejl
  Automatisk nødbremse med drejefunktion
  Automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse
  Automatisk nødbremse ved krydsovergange
  Automatisk skiltegenkendelse
  Bakkamera
  Batterivarmer
  Bluelink**
  Bluetooth***
  DAB+ radio
  Diskanthøjtaler
  Drive Mode Select
  Dæklappekit
  Dæktrykssensor
  Dørhåndtag med flush-betjening (manuel)
  eCall
  El-betjente sideruder for og bag
  Elektrisk håndbremse
  El-klapbare sidespejle med varme
  Elektrisk lændestøtte ved fører
  E-shift-gearvælger
  Højdejustérbar bagagerumsbund
  Højdejustérbare seler
  Højdejustérbart fører- og passagersæde
  Højtalere for og bag
  ISOFIX-beslag; 2. sæderække
  Klimaanlæg, 2-zonet
  LED-forlygter til nær- og fjernlys
  LED-interiørlys (ej bagagerum)
  LED-kombinationsbaglygter
  LED-kørelys med pixel-design
  LED-tågebaglygte
  Læderrat
  Motorvejassistent
  Multifunktionsrat
  Navigation med dansk tale
  Paddle shift
  P-sensor for og bag
  Regnsensor
  Smart Key (nøglefri adgang) + start/stop-knap
  Solskærme med makeup-spejle og lys
  Støjdæmpende forrude
  Trådløs opladning af mobiltelefon****
  USB-oplader for og bag
  Varme i forsæder
  Varme i rat
  Varmepumpe
  Vognbaneassistent med følgefunktion
  *Apple CarPlayTM og Android AutoTM er registrerede varemærker tilhørende hhv. Apple Inc. og Google Inc.
  **Inkl. 3-års gratis abonnement.
  ***Udstyret er kompatibelt med udvalgte telefoner. Funktionalitet afhænger af telefontypen.
  ****Kræver Qi-kompatibel smartphone.
  Vælg
 2. IONIQ 5 Advanced
  Kontant fra 349.995 kr
  Privatleasing fra 4.295 kr /md.

  Highlights:

  • Head-up display
  • El-betjent bagklap
  • Længdejustérbar midterkonsol
  Udstyr
  Essential-udstyr +
  12 volts-udtag i bag
  Head-up display
  Dørlister i krom
  El-betjent bagklap
  Elektrisk førersæde
  Frontliste imellem forlygter med LED
  Interiør-stemningsbelysning
  LED-forlygter til nær- og fjernlys med projektørlinse
  Længdejustérbar midterkonsol
  Motorvejsassistent
  (Level 2)
  Mørktonede bagruder
  Sæder i kunstlæder (genbrugsmaterialer)
  Varmedæmpende forrude
  Vælg
 3. IONIQ 5 Ultimate
  Kontant fra 399.995 kr
  Privatleasing fra 4.795 kr /md.

  Highlights:

  • Fjernbetjent parkering
  • BOSE-lydanlæg
  • Forsæder med hvilestøtte
  Udstyr
  Advanced-udstyr +
  360 graders omgivelseskamera
  Alu-pedaler
  Automatisk nødbremse ifb. bakning
  Blindvinkel-sensor med visning i instrumentering
  BOSE-lydanlæg inkl. diskanthøjtaler
  Dørhåndtag med flush-betjening (automatisk)
  Elektrisk lændestøtte ved passager
  El-forsæder med hukommelsesfunktion
  El-justérbare bagsæder
  Fikseret glastag
  Fjernbetjent parkering
  Indvendig stikkontakt på 220 volt
  Sidespejle og rudelister i sort højglans
  Solgardiner i bag
  Premium fører- og passagersæde med hvilestøtte
  Udstigningsassistent
  Varme i bagsæder
  Ventilerede forsæder
  Vælg
Se udstyr

IONIQ 5 Essential. Forbrug 167-168 Wh/km (WLTP), CO2 0 g/km, rækkevidde 384-481 km (WLTP). Vist med ekstraudstyr. Pris ekskl. metallak og ladestander. Evt. abonnement til opladning købes separat. Forbehold for pris- og afgiftsænderinger. Hyundai privatleasing tilbydes på denne model fra kun 3.795 kr./md. (inkl. 15.000 km/år i en 36 mdrs. leasingperiode). Udbetaling 29.995 kr. Samlet betaling i perioden 167.215 kr. Udbydes i samarbejde med LeasePlan og kræver positiv kreditvurdering. Minimums leje er 12 mdr. + udbetaling. Prisen er inkl. alle fabriksanbefalede services samt leverings- og etableringsomkostninger. Gebyr (kr. 600,-), som betales til FDM ved kontraktophør, er indregnet i de samlede betalinger. Prisen er ekskl. metallak, ejerafgift, forsikring og ekstra dæk. Eventuelle tilvalg i step 2+3 er ikke medregnet i leasingprisen. Der er blot tale om en frapris for den enkelte udstyrsvariant. Tal med din forhandler om mulighederne. Alle Clever-abonnementer nævnt i dette konfigurationsflow udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Unlimited og Clever Mini: Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Installation: ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling. Oprettelsesprisen for OK Ladepakke nævnt i dette konfigurationsflow er inkl. standardinstallation og kabelholder. Priserne er inkl. moms. OK tager forbehold for prisændringer og trykfejl. Vilkår for OK Ladepakke er gældende. Du kan se de til enhver tid gældende priser og vilkår på ok.dk/ladepakke. Der kan forekomme ekstra omkostninger for kunden ved en udvidet installation.

IONIQ 5 Advanced. Forbrug 167-177 Wh/km (WLTP), CO2 0 g/km, rækkevidde 384-481 km (WLTP). Vist med ekstraudstyr. Pris ekskl. metallak og ladestander. Evt. abonnement til opladning købes separat. Forbehold for pris- og afgiftsænderinger. Hyundai privatleasing tilbydes på denne model fra kun 4.295 kr./md. (inkl. 15.000 km/år i en 36 mdrs. leasingperiode). Udbetaling 29.995 kr. Samlet betaling i perioden 185.215 kr. Udbydes i samarbejde med LeasePlan og kræver positiv kreditvurdering. Minimums leje er 12 mdr. + udbetaling. Prisen er inkl. alle fabriksanbefalede services samt leverings- og etableringsomkostninger. Gebyr (kr. 600,-), som betales til FDM ved kontraktophør, er indregnet i de samlede betalinger. Prisen er ekskl. metallak, ejerafgift, forsikring og ekstra dæk. Eventuelle tilvalg i step 2+3 er ikke medregnet i leasingprisen. Der er blot tale om en frapris for den enkelte udstyrsvariant. Tal med din forhandler om mulighederne. Alle Clever-abonnementer nævnt i dette konfigurationsflow udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Unlimited og Clever Mini: Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Installation: ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling. Oprettelsesprisen for OK Ladepakke nævnt i dette konfigurationsflow er inkl. standardinstallation og kabelholder. Priserne er inkl. moms. OK tager forbehold for prisændringer og trykfejl. Vilkår for OK Ladepakke er gældende. Du kan se de til enhver tid gældende priser og vilkår på ok.dk/ladepakke. Der kan forekomme ekstra omkostninger for kunden ved en udvidet installation.

IONIQ 5 Ultimate. Forbrug 168-177 Wh/km (WLTP), CO2 0 g/km, rækkevidde 460-481 km (WLTP). Vist med ekstraudstyr. Pris ekskl. metallak og ladestander. Evt. abonnement til opladning købes separat. Forbehold for pris- og afgiftsænderinger. Hyundai privatleasing tilbydes på denne model fra kun 4.795 kr./md. (inkl. 15.000 km/år i en 36 mdrs. leasingperiode). Udbetaling 29.995 kr. Samlet betaling i perioden 203.215 kr. Udbydes i samarbejde med LeasePlan og kræver positiv kreditvurdering. Minimums leje er 12 mdr. + udbetaling. Prisen er inkl. alle fabriksanbefalede services samt leverings- og etableringsomkostninger. Gebyr (kr. 600,-), som betales til FDM ved kontraktophør, er indregnet i de samlede betalinger. Prisen er ekskl. metallak, ejerafgift, forsikring og ekstra dæk. Eventuelle tilvalg i step 2+3 er ikke medregnet i leasingprisen. Der er blot tale om en frapris for den enkelte udstyrsvariant. Tal med din forhandler om mulighederne. Alle Clever-abonnementer nævnt i dette konfigurationsflow udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Unlimited og Clever Mini: Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Installation: ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling. Oprettelsesprisen for OK Ladepakke nævnt i dette konfigurationsflow er inkl. standardinstallation og kabelholder. Priserne er inkl. moms. OK tager forbehold for prisændringer og trykfejl. Vilkår for OK Ladepakke er gældende. Du kan se de til enhver tid gældende priser og vilkår på ok.dk/ladepakke. Der kan forekomme ekstra omkostninger for kunden ved en udvidet installation. I nogle tilfælde kan der være tale om en mindre prisstigning for biler leveret efter udgangen af 2021 grundet ændring i registreringsafgiften for elbiler. Tal med din forhandler.

Betingelser

Ved afsendelse af konfiguration til forhandler via denne hjemmeside, accepterer du at blive kontaktet af en forhandler til en snak om den bil, som du har bygget. Du er ikke forpligtet til at købe bilen, ligesom Hyundai-forhandleren ikke er forpligtet til at sælge.  Betingelser for reservation