Loading
 • Vælg model
 • Vælg motor og farve
 • Tilvalg
 • Resumé

IONIQ 5

 

Vælg udstyrsvariant

Bemærk: Fabriksbestilling af denne model er pt. ikke muligt. Der kan derfor være kombinationer af ekstraudstyr, farver og udstyrsvarianter, som ikke længere er tilgængelige. I så fald vil din forhandler informere dig herom og foreslå alternativer.

 1. Hyundai IONIQ 5
  Kontant fra 364.995 kr.
  Privatleasing fra 5.295 kr. /md.

  Highlights:

  • 19" alufælge
  • Adaptiv fartpilot 
  • Aktiv blindvinkel-sensor
  Udstyr
  6:4 splitbagsæde
  7 airbags inkl. centerairbag
  12 volts-udtag foran
  12.3” touchskærm
  19” alufælge
  Adaptiv fartpilot med Stop & Go
  Advarsel for glemte passagerer i bag (uden sensor)
  Aktiv blindvinkel-sensor
  Armlæn foran
  Armlæn i bag med kopholder
  Apple CarPlayTM og Android AutoTM (ikke trådløs)*
  Autolight
  Automatisk nedblændeligt bakspejl
  Automatisk nødbremse med drejefunktion
  Automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse
  Automatisk skiltegenkendelse
  Bakkamera
  Batterivarmer
  Bluelink**
  Bluetooth***
  DAB+ radio
  Diskanthøjtaler
  Drive Mode Select
  Dæklappekit
  Dæktrykssensor
  Dørhåndtag med flush-betjening (manuel)
  eCall
  El-betjente sideruder for og bag
  Elektrisk håndbremse
  El-klapbare sidespejle med varme
  Elektrisk lændestøtte ved fører
  E-shift-gearvælger
  Højdejustérbar bagagerumsbund (ej til Ultimate)
  Højdejustérbare seler
  Højdejustérbart fører- og passagersæde
  Højtalere for og bag
  ISOFIX-beslag; 2. sæderække
  Klimaanlæg, 2-zonet
  LED-forlygter til nær- og fjernlys
  LED-interiørlys (ej bagagerum)
  LED-kombinationsbaglygter
  LED-kørelys med pixel-design
  LED-tågebaglygte
  Læderrat
  Længejustérbart bagsæde
  Motorvejassistent
  Multifunktionsrat
  Navigation med dansk tale
  Paddle shift
  P-sensor for og bag
  Pre-conditioner til DC-ladning af batteri
  Regnsensor
  Smart Key (nøglefri adgang) + start/stop-knap
  Solskærme med makeup-spejle og lys
  Støjdæmpende forrude
  Trådløs opladning af mobiltelefon****
  USB-oplader for og bag
  Varme i forsæder
  Varme i rat
  Varmepumpe
  Vognbaneassistent med følgefunktion
  *Apple CarPlayTM og Android AutoTM er registrerede varemærker tilhørende hhv. Apple Inc. og Google Inc.
  **Inkl. 3-års gratis abonnement.
  ***Udstyret er kompatibelt med udvalgte telefoner. Funktionalitet afhænger af telefontypen.
  ****Kræver Qi-kompatibel smartphone.
  Vælg
 2. IONIQ 5 Advanced
  Kontant fra 389.995 kr.
  Privatleasing fra 5.595 kr. /md.

  Highlights:

  • Head-up display
  • El-betjent bagklap
  • Interiør-stemningsbelysning
  Udstyr
  Essential-udstyr +
  12 volts-udtag i bag
  Bløde plastikelementer på døre og instrumentbord
  Head-up display
  Dørlister i krom
  El-betjent bagklap
  Elektrisk førersæde
  Frontliste imellem forlygter med LED
  Interiør-stemningsbelysning
  LED-forlygter til nær- og fjernlys med projektørlinse
  Mørktonede bagruder
  Sæder i kunstlæder og ægte læder(genbrugsmaterialer)
  Sølvfarvede elementer på hjulkasser samt for- og bagkofanger
  Varmedæmpende forrude
  Vælg
 3. IONIQ 5 Ultimate
  Kontant fra 434.995 kr.
  Privatleasing fra 5.995 kr. /md.

  Highlights:

  • Fjernbetjent parkering
  • BOSE-lydanlæg
  • Forsæder med hvilestøtte
  Udstyr
  Advanced-udstyr +
  360 graders omgivelseskamera
  Alu-pedaler
  Automatisk nødbremse ifb. bakning
  Blindvinkel-sensor med visning i instrumentering
  BOSE-lydanlæg inkl. diskanthøjtaler
  Dørhåndtag med flush-betjening (automatisk)
  Elektrisk lændestøtte ved passager
  El-forsæder med hukommelsesfunktion
  El-justérbare bagsæder
  Fikseret glastag
  Fjernbetjent parkering
  Indvendig stikkontakt på 220 volt
  Længdejustérbar midterkonsol
  Sidespejle og rudelister i sort højglans
  Solgardiner i bag
  Støjdæmpende sideruder
  Premium fører- og passagersæde med hvilestøtte
  Udstigningsassistent
  Varme i bagsæder
  Ventilerede forsæder
  Vælg
Se udstyr

IONIQ 5 Essential. Vist med ekstraudstyr. Forbrug 167-170 Wh/km og rækkevidde op til 384-507 km. Hyundai privatleasing tilbydes på denne model fra kun 5.295 kr./md. (inkl. 10.000 km/år i en 36 mdrs. leasingperiode). Udbetaling 29.995 kr. Samlet betaling i perioden 221.2655 kr. Minimums leje er 12 mdr. + udbetaling. Samlet betaling i perioden er inkl. alle fabriksanbefalede services samt gebyr på 600 kr. som dækker inspektionen ifm. udløb af leasingkontrakten. Gebyret opkræves sammen med sidste ydelse. Prisen er ekskl. metallak, CO2-afgift, forsikring og ekstra dæk. Forbehold for udsolgte varer, trykfejl, leveringssvigt samt afgifts- og prisændringer. Udbydes i samarbejde med Hyundai Finans og kræver positiv kreditvurdering. Eventuelle tilvalg i step 2+3 er ikke medregnet i leasingprisen. Der er blot tale om en frapris for den enkelte udstyrsvariant. Tal med din forhandler om mulighederne.  Oprettelsesprisen for OK Ladepakke nævnt i dette konfigurationsflow er inkl. standardinstallation og kabelholder. Priserne er inkl. moms. OK tager forbehold for prisændringer og trykfejl. Vilkår for OK Ladepakke er gældende. Du kan se de til enhver tid gældende priser og vilkår på ok.dk/ladepakke. Der kan forekomme ekstra omkostninger for kunden ved en udvidet installation. Cleverabonnementer nævnt i dette konfigurationsflow udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Variabelt, forbrugsbaseret energitillæg: Hvis den gns. indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg. Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den mdl. tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gns. strømpris mellem kl. 23-06 den pgl. md. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling. Installation: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave- eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation.

IONIQ 5 Advanced. Vist med ekstraudstyr. Forbrug 167-179 Wh/km og rækkevidde op til 384-507 km. Hyundai privatleasing tilbydes på denne model fra kun 5.595 kr./md. (inkl. 10.000 km/år i en 36 mdrs. leasingperiode). Udbetaling 29.995 kr. Samlet betaling i perioden 232.015 kr. Minimums leje er 12 mdr. + udbetaling. Samlet betaling i perioden er inkl. alle fabriksanbefalede services samt gebyr på 600 kr. som dækker inspektionen ifm. udløb af leasingkontrakten. Gebyret opkræves sammen med sidste ydelse. Prisen er ekskl. metallak, CO2-afgift, forsikring og ekstra dæk. Forbehold for udsolgte varer, trykfejl, leveringssvigt samt afgifts- og prisændringer. Udbydes i samarbejde med Hyundai Finans og kræver positiv kreditvurdering. Eventuelle tilvalg i step 2+3 er ikke medregnet i leasingprisen. Der er blot tale om en frapris for den enkelte udstyrsvariant. Tal med din forhandler om mulighederne. Oprettelsesprisen for OK Ladepakke nævnt i dette konfigurationsflow er inkl. standardinstallation og kabelholder. Priserne er inkl. moms. OK tager forbehold for prisændringer og trykfejl. Vilkår for OK Ladepakke er gældende. Du kan se de til enhver tid gældende priser og vilkår på ok.dk/ladepakke. Der kan forekomme ekstra omkostninger for kunden ved en udvidet installation. Cleverabonnementer nævnt i dette konfigurationsflow udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Variabelt, forbrugsbaseret energitillæg: Hvis den gns. indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg. Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den mdl. tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gns. strømpris mellem kl. 23-06 den pgl. md. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling. Installation: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave- eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation.

IONIQ 5 Ultimate. Vist med ekstraudstyr. Forbrug 170-179 Wh/km og rækkevidde op til 481-507 km. Hyundai privatleasing tilbydes på denne model fra kun 5.995 kr./md. (inkl. 10.000 km/år i en 36 mdrs. leasingperiode). Udbetaling 29.995 kr. Samlet betaling i perioden 246.465 kr. Minimums leje er 12 mdr. + udbetaling. Samlet betaling i perioden er inkl. alle fabriksanbefalede services samt gebyr på 600 kr. som dækker inspektionen ifm. udløb af leasingkontrakten. Gebyret opkræves sammen med sidste ydelse. Prisen er ekskl. metallak, CO2-afgift, forsikring og ekstra dæk. Forbehold for udsolgte varer, trykfejl, leveringssvigt samt afgifts- og prisændringer. Udbydes i samarbejde med Hyundai Finans og kræver positiv kreditvurdering. Eventuelle tilvalg i step 2+3 er ikke medregnet i leasingprisen. Der er blot tale om en frapris for den enkelte udstyrsvariant. Tal med din forhandler om mulighederne. Oprettelsesprisen for OK Ladepakke nævnt i dette konfigurationsflow er inkl. standardinstallation og kabelholder. Priserne er inkl. moms. OK tager forbehold for prisændringer og trykfejl. Vilkår for OK Ladepakke er gældende. Du kan se de til enhver tid gældende priser og vilkår på ok.dk/ladepakke. Der kan forekomme ekstra omkostninger for kunden ved en udvidet installation. I nogle tilfælde kan der være tale om en mindre prisstigning for biler leveret efter udgangen af 2021 grundet ændring i registreringsafgiften for elbiler. Tal med din forhandler. Cleverabonnementer nævnt i dette konfigurationsflow udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Variabelt, forbrugsbaseret energitillæg: Hvis den gns. indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg. Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den mdl. tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gns. strømpris mellem kl. 23-06 den pgl. md. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling. Installation: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave- eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation.

 

Betingelser

 

Ved afsendelse af konfiguration til forhandler via denne hjemmeside, accepterer du at blive kontaktet af en forhandler til en snak om den bil, som du har bygget. Du er ikke forpligtet til at købe bilen, ligesom Hyundai-forhandleren ikke er forpligtet til at sælge.  Betingelser for reservation